sâmbătă, 23 februarie 2013

Constructii piscine si centre welness

Compania  SAGEX PISCINE & WELNESS realizeaza o gama larga de piscine publice, familiale, rezidentiale, SPA si saune.

Constructii piscine si centre spa
Produsele oferite de SAGEX sunt construite cu structura metalica si beton armat, printr-un desing unic, cu scopul de a satisface dorintele si nevoile clientiilor.

Visezi la o casa ideala,  care sa-ti creeze siguranta,  confort si un lifestyle senzational? Piscina ofera caminului dvs. relaxarea si linistea de care aveti nevoie.

Piscinele SAGEX sunt construite cu toata responsabilitatea inginerilor nostri, pentru a va pune la dispozitie o atmosfera deosebita de a petrece timpul liber, cu familia cat si cu prietenii. In piscina dvs. puteti sa va bucurati de gama de servicii oferite:  hidromasaj, fantani cervicale, inot contra curentului, tobogane acvatice, prelate de acoperire pentru iarna/vara etc.

Materialele noastre folosite in constructie (armaturi, betoane, cofraje) dupa cele mai moderne tehnologii, creeaza o siguranta, pentru a indeparta orice risc de expunere.

Durabilitate este principiul produselor si servicilor oferite de SAGEX PISCINE & WELNESS. Un sistem de filtrare si un tratament chimic adecvat impiedica transformarea intr-un loc neplacut. Serviciile corecte de intretinere creaza o buna functionalitate piscinei dvs.

Piscinele exterioare se pot folosi pe toata perioada anului, ele fiind acoperite cu pavilioane mobile sau fixe, cu posibilitatea de crea un desing unic.

Pentru mai multe detalii tehinice sau oferte de pret nu ezitati sa ne contactat.

By Ask Cleaners London.