miercuri, 13 noiembrie 2013

Sifon scurgere

Sifon de scurgere
Best Linear Shower Drains

Unii proprietari cred ca atunci cand gaura chiuvetei de bucatarie se pateaza sau se deterioriaza, intreaga chiuveta trebuie sa fie reparata. In loc de a inlocui chiuveta, pur si simplu trebuie sa scoateti orificiul vechi de scurgere si chiuveta dvs. este gata pentru ansamblarea altuia nou. Sa scoti o scurgere de bucatarie din gaura chiuvetei este o sarcina usoara, proprietarii o pot face in mai putin de o ora cu ajutorul a unor instrumente specializate.

1.  Scoateti toate vasele din chiuveta si curatati sifonul chiuvetei.

2.  Asezati o galeata sub chiuveta direct sub teava de scurgere pentru a retine apa si resturile, care pot cadea atunci cand demontati sistemul de scurgere.

3.  Slabiti piulita de alunecare pe partea inferioara a gaurii de scurgere cu o surubelnita. Piulita leaga ventilul de racordul flexibil. Rotiti piulita pana cand este complet slabit de scurgerea chiuvetei.

4. Trageti ventilul pentru al separa si scoateti-l din ansamblul. Lasati apa sau resturile ramase in racord sa cada in galeata. Soateti racordul flexibil impreuna cu cotul de prindere si spalati-le bine cu o perie pentru sticle. Se va cumpara un alt sifon scurgere inox sau un alt racord, daca prezinta fisuri sau sunt foarte infundate.

5. Ventilul si garniturile sunt verificate bine, dupa ce au fost spalate cu detergent. Daca acestea sunt rupete sau rugunite, vor fi inlocuite cu altele noi.

Scurgere pentru chiuveta
6. Montarea este la fel de usoara, dupa ce racordul a fost fixat in cotul de prindere, se ansambleaza garnitura de cauciuc si se strange piulita la maxim.

7. Razuiti in jurul de deschidere al chiuvetei cu un cutit pentru a elimina chitul vechi si stergeti reziduul cu o carpa umeda.

8. Se verifica daca este montat bine si pentru o curatare perfecta se aplica o solutie chimica.


Va recomandam sa achizitionati rigole dus si un sifon pardoseala de calitate pentru a evita anumite probleme care pot aparea la drenarea apei din baie.

Un articol recomandat de E.C.T Distribution UK.